A+ R A-

Giurgi Vasile, consilierul personal al primarului Vasile Sas din comuna Ocna Sugatag s-a “cinstit” peste limita legala

Email Imprimare PDF

Giurgi Vasile, consilierul personal al primarului Vasile Sas, din comuna Ocna Sugatag, a ramas pieton, vineri dupa-amiaza. Beat crita, consilierul s-a urcat la volanul unui autoturism Dacia Logan, dupa ce a iesit de la un local unde se cinstise peste limita legala. Vasile Giurgi a ajuns pe mana politistilor, dupa ce un localnic a sesizat politia.
Vasile Giurgi este renumit in comuna Ocna Sugatag pentru actele de betie si chefurile la care participa in lant, cel putin asa relateaza oamenii din zona. Fie ca e zi, fie ca e seara, consilierul primarului este vazut zilnic de localnici cum ia la rand barurile din localitate. Mai nou, oamenii spun ca acesta a renuntat sa le mai frecventeze pe cele din apropierea Primariei si le viziteaza pe cele situate la periferie. “Cred ca l-a prins rusinea. In urma cu o luna era sa loveasca un copil cu masina. Si atunci era beat turta si am facut o sesizare verbala. Eu am sunat la politie si de acesta data.

Omul acesta este un pericol pe drumurile publice dar si in birourile publice”, a declarat  Petre Dragus, localnic. Acesta a mai precizat faptul ca Vasile Giurgi nu are preocupari pentru bunastarea oamenilor, iar in cursul unei dimineti “viziteaza” aproximativ trei, patru baruri. “Comuna arde si ei beau si mananca. Sunt revoltat. Ne ineaca mizeria si ramanem fara turisti. Ei habar nu au”, a conchis acesta. ~ntrebat de isprava consilierului, primarul Vasile Sas spune ca subalternul lui este in concediu. “Consilierul este in concediu de odihna pana luni, iar in timpul sau liber face ce doreste”, a declarat Sas. “Sesizarea la politie s-a facut la ora 10.40. Cetateanul a precizat ca o masina circula in localitatea Ocna Sugatag mai ciudat si ca s-ar putea ca soferul sa fie baut. Un echipaj a trecut la identificarea autoturismului. Acesta a fost oprit din trafic in Piata 1 Decembrie. Conducatorul prezenta semne vizibile ca ar fi consumat alcool. Acesta a fost testat cu fiola, iar reactivul si-a schimbat culoarea, adica s-a facut verde. Politistii i-au suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile si i-au aplicat o sanctiune contraventionala”, a precizat reprezentantul Postului Comunal de Politie din Ocna Sugatag.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Dosar de candidat