A+ R A-

Primaria Ocna Sugatag i-a dat “reject” unui investitor spaniol care voia sa faca un sat de vacanta in localitate

Email Imprimare PDF

Un investitor spaniol a pus ochii pe Ocna Sugatag in vederea realizarii unui sat de vacanta, inca din anul 2009. Astfel, in cadrul proiectului, spaniolii ar fi construit mai multe terenuri de golf si hoteluri, pe aproximativ 200 hectare de teren.
Mai mult, in vara anului trecut, Primaria a organizat un referendum local, unde cetatenii au avut ocazia sa-si aleaga optiunea: da sau nu proiectului. Rezultatele au fost insa sub asteptari: doar 27% prezenta la vot.
Primarul comunei, Vasile Sas, a declarat, pentru ZiarMM.ro, ca a mai fost contactat si in acest an de spanioli, dar ca i-a respins din start. “Nu s-a mai intamplat nimic, l-am respins categoric, pentru ca s-a vazut pe el ca e o momeala periculoasa. El voia sa faca teren de golf, sat de vacantaaiurea. Din 2009 si pana anul asta tot m-a frecat la cap, si in Consiliul Local a venit. Consilierii au fost de acord, dar raspunderea tot a mea era, dar pana la urma nici Consiliul Local n-a fost de acord.

Am vrut sa-i dam o portiune de teren ca sa inceapa sa faca, sa vedem ce poate face, ce fonduri are, si pe urma puteam discuta. Nu puteam trece terenul pe el, sa-l concesionam, ca ramaneam cu degetul in gura. El peste tot a spus ca nu dureaza doi ani de zile si totul e gata, dar a spus ca scoate credite”, a spus edilul.


 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Dosar de candidat